Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού φέτος, με αποτέλεσμα να προσελκύει αρκετούς μνηστήρες.

Πολλοι μνηστήρες για τον "γκολτζή" της Στουτγκάρδης Σερχού Γκιρασί

Τελευταία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Γερμανούς, είναι η Στουτγκάρδη. Η γερμανική ομάδα κάνει μία εξαιρετική σεζόν φέτος στη Bundesliga, καθώς βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 31 βαθμούς, πίσω μόνο απο Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Λειψία. Ένας από τους λόγους της φοβερής φετινής σεζόν για τη Στουτγκάρδη είναι η αδιανόητη σεζόν του σέντερ φορ της Σερχού Γκιρασί που έχει πετύχει 16 γκολ σε 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος. Αναμενόμενα λοιπόν, οι μνηστήρες για την απόκτηση του έχουν αυξηθεί με ομάδες από την Premier League όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιουκάστλ να ερίζουν για να τον κάνουν δικό τους με την υποχρεωτική οψιόν αγοράς να βρίσκεται στα 17.500.000 ευρώ. 

Στο πρόσωπο του Ιωαννίδη βλέπει τον αντικαταστάτη του Γκιρασί η Στουτγκάρδη σύμφωνα με τη Bild

Κάπου εκεί στη κουβέντα μπαίνει ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος παρουσιάζεται σαν ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γκιρασί στη Στουτγκάρδη σύμφωνα με τη Bild. Ο Έλληνας σέντερ φορ που έχει φέτος σε 25 παιχνίδια, 13 γκολ και 5 ασίστ κάνοντας "πάταγο" σε Super League και Europa League, είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας, και δεν αποκλείεται να γίνει τελικά κάποια κίνηση για την απόκτηση του. Εκτός βέβαια από τη Στουτγκάρδη, ο Ιωαννίδης έχει ακουστεί για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και για τη Βιγιαρεάλ(αντίπαλο του Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa), με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη να "τραβάει" τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.