Σημαντικές απουσίες, με το κακό να... τριτώνει με τον Μαντί Καμαρά, θα έχει ο Κάρλος Καρβαλιάλ το βράδυ (20:30) της Πέμπτης, 21 Δεκεμβρίου, στο Περιστέρι, εκεί που ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που θα κλείσει τη 15η αγωνιστική της Super League. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν γνωστό ότι θα στερούνταν τις υπηρεσίες του Γιουσέφ ελ Αραμπί, που τραυματίστηκε, αλλά και του Κώστα Φορτούνη, που είναι τιμωρημένος. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Περιστεριώτες, που την Κυριακή νίκησαν 3-2 τον Παναθηναϊκό, χωρίς και τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος πήρε άδεια από τον προπονητή του να ταξιδέψει στην πατρίδα του, Γουινέα, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. 

Μάλιστα, αυτό συνέβη την ημέρα που ανακοινώθηκε η προεπιλογή του Καμπά Ντιαβαρά, ομοσπονδιακού προπονητή της Γουινέας, για το Κύπελλο Εθνών Αφρικήςπου είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024 στην Ακτή Ελεφαντοστού, και ο Καμαρά δεν βρέθηκε ανάμεσα στους 47 που κάλεσε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Αυτό φέρεται να συνέβη επειδή οι δύο άντρες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.