Περιθώριο... μηδέν άφησε ο Ολυμπιακός στην Κνακ Ροζελάρε στο Βέλγιο, για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, νίκησε 3-0 σετ (25-27, 21-25, 12-25) και πήρε τους πρώτους βαθμούς του στη διοργάνωση, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη. Ο Ολυμπιακός αύξησε τις πιθανότητες να συνεχίσει στα play off της διοργάνωσης, αλλά και να τερματίσει τρίτος στον όμιλό του και να συνεχίσει στα προημιτελικά του CEV Cup. 

Οι "ερυθρόλευκοι" δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ, στο οποίο βρέθηκαν πίσω 25-24, αλλά η επίθεση άουτ του Ρότι και η δεινότητα του Ιντάλγκο έκαναν στο τέλος τη διαφορά. Από εκεί και ύστερα, κυρίως από τα μισά του δεύτερου σετ, τα πράγματα απλοποιήθηκαν πολύ για τους παίκτες του Ντανιέλε Καστελάνι, που έφτασαν σε άνετη επικράτηση. 



Για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στα play off του Champions League ή στο CEV Cup, χρειάζεται να νικήσει καθαρά εντός έδρας τη Ζάσκα, στις 11 Ιανουαρίου (19:30) στου Ρέντη, να χάσει καθαρά η Κνακ από την εξασφαλισμένη πρωτοπόρο Ζιράτ και την τελευταία αγωνιστική να προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Άγκυρα και να νικήσει με καθαρό σκορ μία εκ των Ζάτσκα και Κνακ, στην αναμέτρησή τους στην Πολωνία. 



Η βαθμολογία του πρώτου πουλ: Ζιράτ 11, Ζάτσκα 6, Κνακ Ροζελάρε 4, Ολυμπιακός 3.