Το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μετς δύσκολα θα ξεχαστεί από το μυαλό του Κίλιαν Εμπαπέ καθώς εκτός των δύο γκολ που πέτυχε συνέβη και κάτι που τον έκανε πολύ υπερήφανο.

Ντεμπούτο στη Ligue 1 για τον μικρότερο αδερφό του Εμπαπέ, Ίθαν

Ο Κίλιαν Εμπαπέ σκόραρε δύο γκολ κόντρα στη Μετς για τη 17η αγωνιστική της Ligue 1, φτάνοντας τα 18 φέτος στο πρωτάθλημα. Με τη διαφορά στα δύο γκολ ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να κάνει λίγο νωρίτερα ένα ξεχωριστό "δώρο" Χριστουγέννων στα αδέρφια Εμπαπέ, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης, τον μικρότερο αδερφό του Κίλιαν, Ίθαν. 

View this post on Instagram

A post shared by Ethan Mbappe (@ethanmbappe)



O Ίθαν πήρε τα πρώτα του λεπτά στη Ligue 1 κάνοντας ντεμπούτο με τη φανέλα της Παρί σεν Ζερμέν σε ηλικία 16 ετών,11 μηνών και 22 ημερών. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως ο αδερφός, ο Κίλιαν, έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών, 11 μηνών και 13 ημερών, εννέα μέρες μόλις δηλαδή μικρότερος. Είναι βασικός κι αναντικατάστατος στην ομάδα U19 της Παρί αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της πρώτης ομάδας, Λουίς Ενρίκε.

View this post on Instagram

A post shared by Football.fr (@football.fr)