Τα παιχνίδια ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον. Είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο, είτε για μπάσκετ το αποτέλεσμα είναι ένα... επεισόδια!

Με "ελληνικό" στοιχείο το ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στην Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα

Μεγάλη νίκη πήρε η Παρτιζάν στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη 19 αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον προσπέρασε, περνώντας στη πρώτη θέση μ' ένα βαθμό διαφορά. Αρκετό "ελληνικό" στοιχείο υπήρξε στην αναμέτρηση, καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν ο Νάτχο( πρώην ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) και ο Ζαχίντ( πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού), ενώ οι "ερυθρόλευκοι της Σερβίας" είχαν στη βασική τους ενδεκάδα του Κάται και Χούανγκ, αμφότεροι έπαιζαν παλαιότερα στον Ολυμπιακό. Για την ιστορία σκόραρε το 1-0 για την Παρτιζάν ο Νάτχο, ενώ ο Ζαχίντ "έφτιαξε" το 2-0. Ο Ερυθρός Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 



Έβαλαν φωτιά στις κερκίδες οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα μετά την ήττα από την Παρτιζάν

Όπως αναμενόταν η αντίδραση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή με αποτέλεσμα να βάλουν φωτιά, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Η ψυχραιμία είναι κάτι που δεν διακατέχει τους οπαδούς των δύο ομάδων που ευτυχώς όμως αυτή τη φορά έβαλαν φωτιά... μόνο στα καθίσματα της κερκίδας.