Με... φόρα από την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός έβαλε ακόμα έναν βαθμό στο σακούλι του με το χθεσινό 0-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ήταν το ντέρμπι ουραγών της Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη τον Καπίνο, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου, στον πάγκο των γηπεδούχων.

Super League με συγκινήσεις στο πρώτο μέρος


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Στο 13΄ ο Ροσέρο έδωσε στον Τζίμα, ο οποίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Καπίνο επενέβη αποτελεσματικά, ενώ στο 21΄ ο Έλληνας τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντέδρασε επίσης εξαιρετικά στο σουτ του Μπάλαν.

Από την πλευρά τους τα «Καναρίνια» είχαν μια καλή στιγμή στο 33΄, όταν ο Σόρια έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπρ. Ντουάρτε. Σε ανάλογο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο μισό, με τον Παναιτωλικό να χάνει στο 60΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπρ. Ντουάρτε σούταρε από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία πηγαίνοντας προς τα δίχτυα, αλλά ο Κλέιμαν έκανε πολύ μεγάλη επέμβαση αποκρούοντας με το ένα χέρι.

Στο 68΄ ακυρώθηκε γκολ του Μπάλαν για οφάιντ του Παμλίδη που του είχε δώσει την μπάλα και στο 82΄ αποβλήθηκε ο Μαυρίας με δύο κίτρινες κάρτες, έχοντας μπει αλλαγή στο παιχνίδι στο 70΄!

Με παίκτη περισσότερο πλέον, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για το γκολ της νίκης και στο 90΄+1 ο βέκανε απίθανη απόκρουση πετώντας κόρνερ την μπάλα σε σουτ του Ροσέρο.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Κόκκινη: 82΄ Μαυρίας (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ροσέρο, Τσαούσης - Μπαλντασάρα, Μπρ. Ντουάρτε, Μαυρίας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (76΄ Κιάκος), Καραχάλιος, Γκίνο (90΄ Ριένστρα), Παμλίδης, Ροσέρο, Τζίμας (64΄ Μπατίστ), Μπάλαν (76΄ Κόντε)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν (70΄ Σεγκέλια), Φρ. Ντουάρτε (70΄ Μαυρίας), Μάλης, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλντασάρα (75΄ Πέρες), Χουάνπι (90΄ Τσιγγάρας), Λιάβας, Πέδρο (75΄ Καρέλης), Αλ. Ντουάρτε