Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης για την 15η αγωνιστική της Super League, απέναντι στον ΟΦΗ με 2-0. Αφήνοντας πίσω και την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε τα 4 σερί εκτός έδρας ματς αήττητη με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Είναι ένα απο τα παράδοξα για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία εντός έδρας απογοητεύει έχοντας μια νίκη και 4 ήττες στα 5 τελευταία!

Για τον ΟΦΗ ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς του Πέπε Μελ στον πάγκο του. Το ντεμπούτο του ο Ισπανός το έκανε στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη. Αν και βέβαια πήγε σε αυτό έχοντας κάνει μια προπόνηση με την ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας Τρίπολης προερχόταν από την εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ. Ένα βαρύ αποτέλεσμα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς βγάζοντας φάσεις με ταχύτητα σε πρώτο χρόνο, ύστερα από συνεργασίες των παικτών του. Έχασε τρεις ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μισάωρο, με τον Φελίπε να ήταν στις δύο και τον Λάρσον στην άλλη.

Ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης, στην πρώτη του καλή στιγμή, ευτύχησε να προηγηθεί. Ήταν στο 37΄όταν ο Μιριτέλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.




Με τον αέρα του υπέρ του σκορ ο Αστέρας Τρίπολης έγινε πιο απειλητικός και στο 55' έβαλε και δεύτερο γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρεζίς.





Ο ΟΦΗ στα λεπτά που απέμεναν προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε και ο Αστέρας "απέδρασε" από το Ηράκλειο με τη νίκη.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (59' Μαρινάκης), Καρώ, Βούρο, Θοράρινσον (72' Ριέρα), Γκαγιέγος, Τοράλ, Νέιρα, Μοσκέρα (59' Μπάκιτς), Αμπάντα, Φελίπε.

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκη, Χουχούμη, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Γκος (62' Αλάγκμπε), Μουνάφο (87' Μουνάφο), Ζουγλής (74' Ντιαρά), Καλτσάς (87' Κάρμονα), Ρεζίς (74' Σίτο), Μιριτέλο.