"Κουτσουρεμένες" οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας που βασίζονται στο γεμάτο πρόγραμμα της Basket League αλλά και τον αγώνα της Premier League.

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

Ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (13:00) περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προημιτελικών στο μπάσκετ γυναικών. Οι μεν γηπεδούχες βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 8-0 σερί έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Ολυμπιακό που με ρεκόρ 8-1 είναι πρώτος στην Α1 Γυναικών. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και πριν από 40 ημέρες με τις πράσινες να επικρατούν με 56-55 των ερυθρολεύκων με τον αγώνα να κρίνεται στο τέλος

Με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Basket League

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Basket League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλων Πατρών(15:00) στο ντεμπούτο του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την ΑΕΚ(17:15)  με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο ίδιο ρεκόρ (5-5) και να θέλουν τη νίκη για να πάρουν ένα μίνι προβάδισμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος, ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα που είναι εξαιρετικός φέτος επιθετικά και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν. 

Γουλβς- Τσέλσι με τα βλέμματα στο ντεμπούτο του Νκουνκού στη Premier League

Σημαντικό παιχνίδι έχει το πρόγραμμα της Premier League με τη Γουλβς να υποδέχεται τη Τσέλσι (15:00) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ και θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και γιατί όχι και στις νίκες. Οι "μπλε του Λονδίνου" με τη σειρά τους επικράτησαν στα πέναλτι της Νιουκάστλ στην επιστροφή στην ενεργό δράση του Ενκουκού με τη Τσέλσι να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. O Γάλλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στη Premier League 4 μήνες(!) μετά τον ερχόμο του στους Λονδρέζους.



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

12:00 COSMOTESPORT 8 Γαλατασαράι- Μπεσίκτας Μπάσκετ: Τουρκία
13:00 ΕΡΤSPORTS1 Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών
13:00 COSMOTE SPORT 7 Αρμάνι Μιλάνο- Κρεμόνα Lega Basket Serie A
14:00 COSMOTE SPORT 1 Μάδεργουελ- Ρέιντζερς Scottish Premiership
15:00 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός- Απόλλων Πάτρας Stoiximan Basket League
15:00 NOVASPORTS PREMIER Γουλβς- Τσέλσι Premier League
17:00 COSMOTE SPORT 8 Τουρκ Τέλεκομ- Αναντολού Εφές Μπάσκετ: Τουρκία
17:15 ΕΡΤ3 Περιστέρι- ΑΕΚ Stoiximan Basket League
20:00 COSMOTE SPORT 9 Μινεσότα Βάικινινγκς- Ντιτρόιτ Λάινος NFL
20:15 ΕΡΤ3 Προμηθεάς Πατρών- Παναθηναϊκός Stoiximan Basket League
23:25 COSMOTE SPORT 9 Μαϊάμι Ντόλφινς- Ντάλας Καουμπόις NFL
03:15 COSMOTE SPORT 9 Ντένβερ Μπρόνκος- Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς NFL