O Μίλωνας έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο φέτος στο ελληνικό βόλεϊ και μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Ευρώπη, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο και τον πρωτοπόρο της Volley League ανδρών Ολυμπιακό και μάλιστα με “καθαρό» 3-0 σετ!

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Μολίνα που πήρε 18 πόντους εκ των οποίων οι 6 ήταν άσσοι ο Μίλωνας έφτασε στην πρώτη ιστορική νίκη επί των “ερυθρόλευκων” στα χρονικά της Volley League, με τους Πειραιώτες ωστόσο να μένουν στην στην κορυφή της βαθμολογίας και να κατακτούν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα».

Παρότι και οι δύο ομάδες προέρχονταν από σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες, ο Μίλωνας ήταν αυτός που είχε την φρεσκάδα, την ενέργεια και κυρίως ένα εκπληκτικό σερβίς που δημιούργησε προβλήματα στην «ερυθρόλευκη» υποδοχή. Χαρακτηριστικό της κακής ημέρας των «ερυθρολεύκων» ήταν πως πρώτος σκόρερ ήταν ο Στερν με 11 πόντους. Ο Μίλωνας με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 15 βαθμούς και παραμένει στην 4η θέση στο -1 από τον ΠΑΟΚ και έχει και έναν αγώνα λιγότερο. 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων της Volley League που διεξήχθησαν το Σάββατο: Ορεστιάδα – Κηφισιά 2-3, ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου 3-0.