Η Τότεναμ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη φετινή Premier League και μέχρι τον Οκτώβριο βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ κάποια στιγμή είχε βρει μέχρι και προβάδισμα 4 βαθμών. Ένας εφιαλτικός Νοέμβριος, όμως, με τρεις σερί ήττες "προσγείωσε" απότομα την ομάδα του Ποστέκογλου με αρκετό κόσμο να την... ξεγράφει από τη διεκδίκηση της τετράδας.

Προς το παρόν όμως τα «Σπιρούνια» με νέο σερί τριών νικών μετά τη "φθηνή" ήττα από την Γουέστ Χαμ εντός έδρας, επέστρεψαν στην τετράδα με 36 βαθμούς (ένα ματς λιγότερο έχει η Σίτι στους 34) και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η άνοδος του Ρισάρλισον είναι σαν... μεταγραφή

Σημαντικότατη συνεισφορά σε αυτό το σερί έχει παίξει η τρομερή άνοδος του Ρισάρλισον. Ο Βραζιλιάνος διανύει την πρώτη περίοδο καλής φόρμας από τη μέρα που μετακόμισε στο Λονδίνο και οι φίλοι της ομάδας αναφωνούν "κάλλιο αργά παρά ποτέ'. 

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της Premier League με την ομάδα του να παίρνει ισάριθμες νίκες. Η καλή κατάσταση που έχει έρθει ο Ρισάρλισον προσθέτει έναν νέο επιθετικό πόλο δίπλα στον ηγετικό για μια ακόμη σεζόν, Χέουνγκ-Μινγκ Σον, τον σταθερό Κουλουσέφσκι και τον ανερχόμενο Μπρέναν Τζόνσον.

Κάπως έτσι, και με την επιστροφή του Κούτι Ρομέρο από τον τραυματισμό του, βελτιώθηκε και η αμυντική λειτουργία χωρίς βέβαια να φτάνει στα επίπεδα του ξεκινήματος της σεζόν, πράγμα που έχει οδηγήσει σε αυτό το νέο σερί της ομάδας του Ποστέκογλου.