Η προσωπική της περιουσία ξεπερνάει πλέον τα 40 εκατομμύρια ευρώ! Θεωρείται η πιο διάσημη σύμβουλος υγιεινής διατροφής σε ολόκληρη την Πολωνία. Μέσω του blog της “Healthy plan by Ann” η φήμη της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας της και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο καταφεύγουν στις οδηγίες της προκειμένου να αποκτήσουν το κορμί που ονειρεύονται. Α, ναι, έχει και άλλη μια ιδιότητα: Είναι σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Η Άννα Λεβαντόφσκα (περί ου ο λόγος) επανέρχεται αυτές τις γιορτινές μέρες στο προσκήνιο καθώς φαίνεται ότι θα παίξει τεράστιο ρόλο στο πιθανότατα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Η Άννα Λεβαντόφσκα και το μέλλον του "Λέβα" στην Μπαρτσελόνα

Με τον «Λέβα» να δηλώνει ότι θα παίζει ποδόσφαιρο για 3-4 χρόνια ακόμη, αλλά να μη διάγει τις καλύτερες μέρες του στη Βαρκελώνη, τις τελευταίες μέρες φούντωσαν οι φήμες περί πρόωρου «διαζυγίου» του Πολωνού με τους Καταλανούς, παρότι η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ημερομηνία λήξης τις 30 Ιουνίου 2026.
Με Σαουδάραβες και Αμερικανούς να… ζαχαρώνουν έναν από τους κορυφαίους «κανονιέρηδες» που εμφανίστηκαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την τελευταία 15ετία και την «Μπάρτσα» να προχωρά στην απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου Βίτορ Ροκέ, πολλοί υπέθεσαν ότι ο Λεβαντόφσκι δεν θα έμενε για πολύ ακόμη κάτοικος Βαρκελώνης. Λογάριαζαν, όμως, χωρίς την… κυρία Λεβαντόφσκα!

Άννα Λεβαντόφσκα: "Έχω βρει τον παράδεισό μου στη Βαρκελώνη"

Ελέγχοντας τις επιχειρήσεις της από την πρωτεύουσα της Καταλονίας, η εκθαμβωτική Άννα υποστηρίζει ότι στην Ισπανία βρήκε τον «παράδεισό τους» κι ότι οι κάτοικοι της Βαρκελώνης τη βοήθησαν να βρει το «νόημα της αληθινής ζωής».

«Δεν έχουμε σκοπό να φύγουμε από εδώ με τον Ρόμπερτ. Περνάμε υπέροχα, τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί στο σχολείο, ο Ρόμπερτ είναι ικανοποιημένος στην Μπαρτσελόνα, η ζωή μας εδώ είναι μαγική», τόνισε πριν λίγες μέρες η «βασίλισσα της υγιεινής διατροφής»… κόβοντας το βήχα στους επίδοξους αγοραστές του συζύγου της.
Στο ίδιο μήκος κύματος, μάλιστα, κινήθηκε και ο διάσημος ατζέντης του Πολωνού άσου Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος συναντήθηκε μεσοβδόμαδα με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και αρκέστηκε να σχολιάσει για το μέλλον του πελάτη του: «Που θέλετε να πάει ο Λέβα; Πουθενά! Θα μείνει στην Μπαρτσελόνα».
Αν ήθελε, ας έλεγε κάτι άλλο μετά τις συνεντεύξεις της Άννα…

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ONTIME"