Όσα εκατομμύρια κι αν ξοδευτούν, όσοι προπονητές κι αν αλλάξουν, όσα αστέρια κι αν μετακομίσουν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" η... κατρακύλα της Τσέλσι στην Premier League δεν έχει τελειωμό.

Οι Λονδρέζοι γνώρισαν το μεσημέρι της Κυριακής την 8η φετινή τους ήττα στην Premier League, χάνοντας στο "Μολινό" από τη Γουλβς με 2-1, και πλέον μετρούν όλες κι όλες 6 νίκες στα 18 παιχνίδια που έχουν δώσει από το ξεκίνημα της σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα. 

"Αυτοκτονική" Tσέλσι, έπεσε κι άλλο στη βαθμολογία της Premier League

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίστηκε εξαιρετικά φλύαρη απέναντι στους “Λύκους” στο πρώτο παιχνίδι της Premier League που διεξήχθη παραμονή Χριστουγέννων μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Πιο χαρακτηριστική φάση της… ανικανότητας των φιλοξενούμενων ήταν αυτή που παρακολούθησαν άφωνοι οι θεατές στο 32’ όταν ο Στέρλινγκ, Πάλμερ και Τζάκσον βρέθηκαν απέναντι στον Σα, χωρίς αμυντικούς απέναντι τους, αλλά ο πρώτος επιχείρησε να «σκοτώσει» τον Πορτογάλο πορτιέρο και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τον νίκησε γνωρίζοντας την αποθέωση.

Τελικά η Γουλβς έφτασε στη σπουδαία νίκη με δύο γκολ των Λεμινά (51’) και Ντόχερτι (90+3’), με τους φιλοξενούμενος να πετυχαίνουν το “γκολ της παρηγοριάς” στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ενκουνκού.

Με αυτή τη νίκη η Γουλβς “έπιασε” την Τσέλσι στη βαθμολογία στους 22 βαθμούς με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με την Μπόρνμουθ.