Δημοσίευμα από την Τουρκία έρχεται να βάλει "φωτιά" στην ήδη τεταμένη κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια στο Europa Conference League αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα στη Super League.

"Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ"

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους την Τουρκίας, αναφέρει πως "Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ". Με τον Yağız Sabuncuoğlu να έχει στο twitter πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, η είδηση αυτή βάζει "φωτιά" με τον κόσμο των πρασίνων να περιμένει τις εξελίξεις.


Η είδηση για τη συμφωνία  Τερίμ- Παναθηναϊκού στα... δελτία ειδήσεων

Μάλιστα τα πράγματα έχουν πάρει μεγάλη διάσταση στη γείτονη χώρα, μιας και αναφερόμαστε για τον μεγαλύτερο προπονητή που έχει βγάλει η χώρα, με καριέρα στην Τουρκία, αλλά και στην εθνική ομάδα. Η έκταση που έχει πάρει η είδηση αυτή έφτασε μέχρι... τα δελτία ειδήσεων της χώρας.

Και η Fanatik "δείχνει" συμφωνία Παναθηναϊκού- Τερίμ

Η Fanatik με τη σειρά της ενώ αρχικά ανέφερε πως υπάρχει πρόταση στον Τούρκο προπονητή, λίγο αργότερα ανέφερε πως:  "Αυτή είναι η νέα ομάδα του Φατίχ Τερίμ, εξέλιξη- έκπληξη", αναφέροντας κ εκείνη για συμφωνία 1,5 έτους με την ομάδα του Παναθηναϊκού.