Δεν έχουν σταματημό τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Φατίχ Τερίμ και τον Παναθηναϊκό, με τους Τούρκους αυτή τη φορά να "μπλέκουν" και τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, τον Τάσο Μπακασέτα. 

"Στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας, εάν το εγκρίνει ο Τερίμ"

Μετά την συμφωνία του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό, δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν και συμφωνία των πρασίνων με τον Τάσο Μπακασέτα, αναφέροντας μάλιστα πως η μεταγραφή αυτή θα ολοκληρωθεί αν την εγκρίνει ο νέος τεχνικός του "τριφυλλιού". Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουσταφά Γκοκσέλ αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ ως προπονητή της ομάδας, σχεδιάζει να προσθέσει στην ομάδα του τον Μπακασέτα εάν το εγκρίνει ο Τερίμ. Η ελληνική ομάδα έχει επαφή με την ποδοσφαιρική ομάδα από την αρχή της σεζόν".

Έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Τραμπζονσπόρ και έχει δεχθεί πρόταση ανανεώσης με τον Μπακασέτα να έχει απαντήσει αρνητικά. Αρκετά δημοσιεύματα τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον ίδιο όμως να φέρεται να θέλει να παίξει σε κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το ελληνικό.