Απίθανα πράγματα στο "Ολντ Τράφορντ" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία όντας άφαντη στο πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε σαν... κανονική ομάδα στο δεύτερο και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην ανήμπορη να αντιδράσει, Άστον Βίλα, με πρωταγωνιστές τους Γκαρνάτσο και Χόιλουντ στο πρώτο ματς μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να αναλάβει το 25% των μετοχών της ομάδας.

Άφαντη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, "δώρο" δύο γκολ στην Άστον Βίλα

Στο πρώτο ημίχρονο η Άστον Βίλα δεν είχε κάποια κυριαρχική εικόνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως δύο αμυντικές ολιγωρίες της ομάδας του Τεν Χαχ σε στατικές φάσεις, χάρισαν επί της ουσίας δύο τέρματα στην Άστον Βίλα με ΜακΓκιν και Ντεντόνκερ.

Ο Ονάνα φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ αφήνοντας την μπάλα να σκάσει στη μικρή περιοχή του μετά από σέντρα-σουτ του Σκωτσέζου ενώ στο δεύτερο γκολ οι αμυντικοί της Γιουνάιτεντ θύμισαν τα... ομοιώματα που χρησιμοποιούσε ο αρχηγός της Βίλα όταν έκανε προπόνηση στα χτυπήματα κόρνερ!

Μαγικός Γκαρνάτσο οδήγησε στην ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε αλλαγμένη στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιζε με περισσότερη αυτοπεποίθηση θυμίζοντας... κανονική Γιουνάιτεντ και βρήκε γκολ στο 48' με τον Γκαρνάτσο, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χιλιοστά καθώς... βιάστηκε ελάχιστα ο Ράσφορντ στην τελική πάσα. 

Στο 59' όμως ο Ράσφορντ πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Αργεντινό εξτρέμ ο οποίος μείωσε το σκορ δίνοντας ελπίδα στους οπαδούς της ομάδας που... αποδοκίμαζαν μετά το 0-2. Στο 60' ο Ονάνα έκανε σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Μπέιλι και στο 71' ήρθε η απόλυτη δικαίωση για τον Γκαρνάτσο ο οποίος με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε σε 2-2.

Πρώτο γκολ Χόιλουντ στην Premier League και μπροστά η Γιουνάιτεντ

Το 3-2 ήταν θέμα χρόνου έτσι όπως είχε φέρει το παιχνίδι η Γιουνάιτεντ όμως η αισιοδοξία ήταν... συγκροτημένη λόγω των πολλών φετινών αστοχιών των "Κόκκινων Διάβολων". Όμως ο Ράσμους Χόιλουντ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή στο 82ο λεπτό και έβαλε μπροστά την ομάδα του χαρίζοντας της τεράστια νίκη.

Πρώτη νίκη της ομάδας του Τεν Χαχ μετά από τρεις αγωνιστικές και κυρίως πρώτη... πειστική εμφάνιση έστω για ένα ημίχρονο. Επιστροφή στην εξάδα για τους "Κόκκινους Διάβολους" περιμένοντας το Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ με τα "Σφυριά" έναν βαθμό πίσω τους ενώ η Άστον Βίλα θα παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Premier League.