Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να "κλείνει" σε 1,5 μήνα τα 39(!) αλλά η τέχνη του σκοραρίσμος δείχνει πως δεν ξεχνιέται, με τον Πορτογάλο σταρ να είναι πρώτος σκόρερ με 53 γκολ μέσα στο 2023. 

Με τη "βοήθεια" του Σιδηρόπουλου έφτασε τα 53 γκολ στη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Κόντρα στην ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά, την Αλ Ιτιχάντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε άλλα δύο γκολ με πέναλτι που έδωσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος φτάνοντας μ'αυτό τον τρόπο τα 53(!) στη σεζόν. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά του μέχρι το τέλος της χρονιάς κόντρα στην Αλ- Τααβόν (30/12 20:00) κι έχει την ευκαιρία να σκοράρει κι άλλα γκολ.

Ξεπέρασε Κέιν και Εμπαπέ στην κορυφή των σκόρερ ο Κριστιάνο Ροναλντο

Με τα δύο γκολ αυτά προσπέρασε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ τους Χάρι Κέιν και Κίλιαν Εμπαπέ που έχουν από 52 γκολ έκαστως. Ο Κέιν από την πλευρά του, έχει τελειώσει την αγωνιστική σεζόν, μιας και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις στο 2023 ούτε με την Μπάγερν Μονάχου ούτε με την εθνική Αγγλίας. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Κίλιαν Εμπαπέ, καθώς το επόμενο παιχνίδι του με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι στις (03/01) κόντρα στην Μετς.  


Μόνο ο Χάαλαντ "απειλεί" την πρωτιά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο μοναδικός που μπορεί να απειλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται τρία γκολ πίσω από τον "CR7" αλλά έχει μπροστά του δύο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Νορβηγός σέντερ φορ προέρχεται από τραυματισμό και η συμμετοχή του στα παιχνίδια κόντρα στην Έβερτον (27/12) και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (30/12) να κρίνεται αμφίβολη.