Από το πουθένα έσκασε η είδηση πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός σ' αυτή την εξέλιξη.

Η "παντελονάτη" ανάρτηση του γιου του Γιοβάνοβιτς για τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό

Το ίδιο βέβαια δεν έκανε και ο γιος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Νικόλας, ο οποίος δεν κοίταξε να σχολιάσει την απόφαση που πήρε ο Παναθηναϊκός για την απομάκρυνση του πατέρα του, αλλά για να τονίσει την αξιοπρέπεια του δείχνοντας στον κόσμο... ότι φοράει παντελόνια. Το έκανε μάλιστα, δείχνοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζει το κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να θυμίσει στους οπαδούς κι όχι μόνο ποιος έφερε τίτλο μετά από χρόνια στους "πράσινους".


Έφτασε στην Ελλάδα ο Φατίχ Τερίμ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν ενώ ο Παναθηναϊκός "γύρισε" ήδη σελίδα με τον Φατίχ Τερίμ να βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και να είναι έτοιμος να κάνει τη πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του "τριφυλλιού". Ο Τούρκος τεχνικός συμφώνησε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τον Γιάννη Αλαφούζο και υποσχέθηκε... πρωτάθλημα στο κόσμο του Παναθηναϊκού.