Ο Γκουστάβο Σκάρπα απασχόλησε τον Ολυμπιακό για τρεις μεταγραφικές περιόδους, με τον Βραζιλιάνο να πιάνει τελικά "λιμάνι" το περασμένο καλοκαίρι αλλά να μη δικαιώνει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες.

Επίσημα στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό

Δεν κατάφερε να στεριώσει στον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Σκάρπα, μιας και μετά από 5 μήνες στους "Πειραιώτες" επέστρεψε στη Βραζιλία. Αυτή τη φορά για ν' αγωνιστεί με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο όπου θα συναντήσει εκεί πέρα τον Χουλκ. Μάλιστα η ομάδα τον παρουσίασε χθες μ' ένα ξεχώριστο τρόπο, θέλοντας να δείξει την τρέλα που "κουβαλάει" ο παίκτης. 


Αποχαιρέτησε τον Σκάρπα η Νότιγχαμ μετά τη πώληση του στην Ατλέτικο Μινέιρο

Ο Bραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ευρώπη για να ζήσει τ' όνειρο του παίζοντας αρχικά στην Premier League με την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ από το Δεκέμβριου του 2022 και μετά, αλλά έμεινε εκεί για μόλις έξι μήνες, με την αγγλική ομάδα να τον αποχαιρετάει μετά τη πώληση του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

"Πέρασε και δεν ακούμπησε" στον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Σκάρπα


Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε μόλις επτά παιχνίδια της Super League και τέσσερα του Europa League, χωρίς όμως να καταγράψει κάποιο γκολ ή κάποια ασίστ. Οι φίλοι των ερυθρόλευκων το μόνο που θα θυμούνται από τον παίκτη είναι κάποιες περίτεχνες ενέργειες.