διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών όσο εκείνοι απουσιάζουν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και εξαίρεση του φαινομένου αυτού δεν αποτέλεσε ο διεθνής με την Αγγλία και άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις.

Σύμφωνα με τη Sun, διαρρήκτες μπήκαν την Τετάρτη (27/12) στο σπίτι του Γκρίλις, την ώρα που η ομάδα του αντιμετώπιζε την Έβερτον, στο Λίβερπουλ, για τη 19η αγωνιστική της Premier League.

Τζακ Γκρίλις: Πάνω από 1 εκατ. λίρες η λεία των διαρρηκτών


Η Sun αναφέρει πως οι διαρρήκτες μπήκαν στο ακίνητο, αν και ήταν άκρως ασφαλές, ενώ περίπου 10 μέλη της οικογένειας του παίκτη, συμπεριλαμβανομένων των γονιών του και της αρραβωνιαστικιάς του, παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ Σίτι και Έβερτον στην τηλεόραση.

Τα λάφυρα με τα οποία διέφυγαν αποτελούνταν από κοσμήματα και ρολόγια, αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών (1,15 εκατ. ευρώ).

Η Αστυνομία ανέφερε ότι κλήθηκε σε μια διάρρηξη «περίπου στις 9:50 μ.μ. (GMT/ 11:50 μμ ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου».

Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια σκύλων και ελικοπτέρου, αναπτύχθηκαν και διενήργησαν έρευνες στην περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κανένα ίχνος των υπόπτων, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Γκρίλις ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί στο σπίτι του, μετά τον αγώνα με την Έβερτον, από τον οποίο η ομάδα του έφυγε νικήτρια με 3-1.