Μπορεί το παιχνίδι να μη ξεκίνησε καλά για τους Μπακς μέσα στο Κλίβελαντ, αλλά με μία αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να κάνουν μία δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη.

Κυριαρχικός Αντετοκούνμπο οδήγησε στη νίκη τους Μπακς στο NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Καβαλίερς  με 111-119 μέσα στο Κλίβελαντ, κάνοντας μία σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε 34 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Άλλη μία μέρα στη δουλειά θα λέγαμε για τον "Greek Freak" , ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και έκανε ένα άκρως εντυπωσιακό double double.


Μπίσλι ημίχρονο, Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ τελικό 

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν "μπήκαν" καλά στο παιχνίδι μιας και βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 15 πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τους Καβαλίερς να έχουν περιορίσει τα ατού των "Ελαφιών" οι οποίοι έμειναν στα ρηχά στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπίσλι να τους κρατάει στο παιχνίδι. Μπαίνοντας στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως, Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο απελευθερώθηκαν κι έφτασαν στο +12 στο τέλος της τρίτης περιόδου και οδήγησαν τους Μπακς σε μία ακόμα σημαντική νίκη.


Οργανώτης Μίντλετον βοήθησε τους Μπακς να φτάσουν στη νίκη

Άξιοι συμπαραστάτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν οι Ντάμιαν Λίλαρντ με 31 πόντους και Κρις Μίντλετον με 13 πόντους και 11 ασίστ, στο δεύτερο συνεχόμενο double double του στο NBA. Από πλευράς γηπεδούχων που αγωνίστηκαν ξανάι χωρίς Γκάρλαντ και Μόμπλεϊ, κορυφαίος ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 34 πόντους και 9 ασίστ, με τον Τζάρετ Άλλεν να ακολουθεί με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι τους για τους Καβαλίερς.