Άνω κάτω τα πράγματα στον κόσμο της ποδηλασίας μετά την είδηση πως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόχαν Ντένις κατηγορείται για το θάνατο της γυναίκας του.

Κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του ο ποδηλάτης Ρόχα Ντένις

Η Μέλισα Χόσκινς, η γυναίκα του Ρόχαν Ντένις, σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ένα βαν που φέρεται να οδηγούσε ο σύζυγος της έξω από το σπίτι τους στην Αυστραλία. Η άτυχη γυναίκα, πάλεψε στο νοκοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τα τραυματά της αποδείχθησαν σοβαρά με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μετά από κάποιες ώρες. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ παντρεύτηκε πριν περίπου πέντε χρόνια.


Πριν αποχωρήσει από τη ποδηλασία ο Ρόχαν ευχαρίστησε τη γυναίκα του

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μάλιστα, λίγους μήνες πριν, ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το χώρο της ποδηλασίας, ενώ δεν παρέλειψε στην ανάρτηση του να ευχαριστήσει και την άτυχη συζυγό του στα social media δηλώνοντας: "Σε ευχαριστώ Μελίσσα που με στήριξες σε όλη μου την καριέρα και που μου έδωσες τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Το ποδήλατο μου έχει δώσει τόσα πολλά και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Υπάρχει ακόμη μία μεγάλη σεζόν μπροστά, αλλά σίγουρα θα είναι η τελευταία μου ως επαγγελματίας".

Η καριέρα του Αυστραλού Παγκόσμιου Πρωταθλητή ποδηλασίας

Ο 33χρονος ποδηλάτης που κατάγεται από την Αυστραλία έχει κερδίσει στην καριέρα του ένα στάδιο στο "Giro D' Italia", ένα στο "Tour De France", δύο "Vuelta", δύο παγκόσμιους τίτλους στην ατομική χρονομέτρηση και ένα ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στην πίστα μεταξύ άλλων.