Έτοιμος να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού είναι ο Φραν Ναβάρο, που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 31 Δεκεμβρίου, από την ΠΑΕ. Ο Ναβάρο έφτασε την προηγουμένη στην Αθήνα και, αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του. 

Ο Ναβάρο είναι δανεικός από την Πόρτο έως τον Ιούνιο, διαδικασία για την οποία ο Ολυμπιακός πλήρωσε 250.000 ευρώ, με την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι να τίθεται σε κατατί παραπάνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Στην περίπτωση απόκτησης των δικαιωμάτων του και μεταπώλησής του, το 10% του ποσού της επικείμενης συμφωνίας θα πάει στην Πόρτο. 



Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1998 στην περιοχή Πινέδο, στα προάστια της Βαλένθια.

Fran_Navarro_Olympiakos_7
Fran_Navarro_Olympiakos_6
Fran_Navarro_Olympiakos_5
Fran_Navarro_Olympiakos_34jpg
Fran_Navarro_Olympiakos_3
Fran_Navarro_Olympiakos_2


Αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια, αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της καταγράφοντας 97 συμμετοχές, με απολογισμό 27 γκολ και πέντε ασίστ.



Το καλοκαίρι του 2019 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη βελγική Λόκερεν, με τη φανέλα της οποίας για έξι μήνες αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, κατά τα οποία σημείωσε δύο γκολ και έδωσε τρεις ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στη Βαλένθια και το καλοκαίρι του 2021 πουλήθηκε στη Ζιλ Βισέντε. Στην πρώτη του σεζόν με τον πορτογαλικό σύλλογο πέτυχε 16 γκολ σε 35 παιχνίδια, ενώ το 2022-2023 οι επιδόσεις του ήταν ακόμη πιο παραγωγικές, καθώς σε σύνολο 43 αγώνων σημείωσε 21 τέρματα και μοίρασε τρεις ασίστ, συμμετέχοντας και σκοράροντας στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Η διετία στη Ζιλ Βισέντε με τα 37 γκολ σε 78 παιχνίδια οδήγησε την Πόρτο στην αγορά του κατά την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Fran_Navarro_Olympiakos_10
Fran_Navarro_Olympiakos_9
Fran_Navarro_Olympiakos_8
Fran_Navarro_Olympiakos_4


Στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της κατέγραψε δέκα συμμετοχές και σκόραρε μία φορά. Ο Ναβάρο υπήρξε διεθνής με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Ισπανίας (U16, U17, U18, U19, U20).

Το μήνυμα του Φραν Ναβάρο

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα στη σελίδα του Ολυμπιακού στο instagram: "Γεια σας φίλαθλοι. Είμαι ο Φραν Ναβάρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Σας στέλνω μία αγκαλιά".