Η τελευταία βραδιά της χρονιάς στο NBA κύλησε από τη μία με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που κρίθηκαν στο φινάλε, αλλά και εύκολες νίκες από την άλλη.

Άλλη μία "παρέλαση" για τους Σέλτικς φέτος στο NBA

Οι Μπόστον Σέλτικς ταξίδεψαν στο Σαν Αντόνιο για ν' αλλάξουν τη χρονιά, αλλά τελικά άλλαξαν... τα φώτα στους Σπερς διασύροντας τους με 101-134. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κοντράρουν σε κανένα σημείο του αγώνα τους εξαιρετικούς φέτος "Κέλτες" με τον Βικτόρ Γουεμπανιάμα να πετυχαίνει 21 πόντους αλλά να μη φτάνουν ούτε στο ελάχιστο για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι από τη πλευρά τους, είχαν πλουραλισμό στην επίθεση με τους Τέιτουμ και Μπράουν να είναι οι κορυφαίοι με 25 και 24 πόντους αντίστοιχα.


Με την "Αγία Τριάδα" κέρδισαν οι Σανς τους Μάτζικ

Δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη πέτυχαν οι Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με 112-107. Ένα μικρό σερί 9-0 λίγο πριν το τέλος του αγώνα ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους με τους Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ να λειτουργούν για πρώτη φορά φέτος αρμονικά δείχνοντας τι μπορούν να καταφέρουν όλοι μαζί. Οι τρεις σούπερ σταρ του Φοίνιξ πέτυχαν μαζί τουυ 77 από τους 112 πόντους της ομάδας τους. Από τους φιλοξενούμενους, σε καλό βράδυ βρέθηκαν οι Πάολο Μπανκέρο και Φρανζ Βάγκνερ πετυχαίνοντας με 28 και 27 πόντους.


Ο Γιανγκ κέρδισε το "μπρα ντε φερ" με τον Κούζμα 

Το παιχνίδι που άνοιξε την τελευταία ημέρα στο NBA ήταν ανάμεσα στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Ατλάντα Χοκς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 126-130 στο φινάλε της αναμέτρησης. Για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στη προτελευταία θέση της Ανατολής ξεχώρισε ο Κάιλ Κούσμα με 38 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ για την φιλοξενούμενη Ατλάντα τέσσερις παίκτες της πέτυχαν double double με τον Τρέι Γιανγκ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 40 πόντους και 13 ασίστ. 


Ούτε τώρα οι Λέικερς του αγέραστου Τζέιμς-7η ήττα στα τελευταία 9 ματς

Οι Πέλικανς επικράτησαν στην Νέα Ορλεάνη των Λέικερς με 129-109 και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία φτάνοντας τις επτά νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους - που είχαν σε καλή μέρα αρκετά από τα ατού τους - ήταν οι Ίνγκραμ και Γουίλιαμσον με 26 πόντους έκαστος, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε για ακόμα ένα βράδυ ότι μπορούσε με 34 πόντους και 8 ασίστ αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το... μοιραίο, με τους Λέικερς να κάνουν την 7η ήττα τους στα τελευταία 9 παιχνίδια.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Γουίζαρντς - Χοκς 126-130
Πέλικανς -  Λέικερς 129-109
Θάντερ - Νετς 124-108
Σπερς - Σέλτικς 101- 134
Γκρίζλις - Κινγκς 92-123
Σανς - Μάτζικ 112-107