Η Λίβερπουλ επικράτησε της Νιουκάστλ με 4-2, κάνοντας το καλύτερο ιδανικό "ποδαρικό" το 2024 στην Premier League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να το πανηγυρίζει έξαλλα... με απρόοπτα. 

Η φοβερή εμφάνιση της Λίβερπουλ και το... καπέλο του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ρεσιτάλ από κάθε άποψη στον αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νιουκάστλ και τη νίκη της ομάδας του. Ο Γερμανός τεχνικός η αλήθεια είναι πως ξεχωρίζει για τις εκφράσεις του κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά με τις "Καρακάξες" το παράκανε. Αρχής γενομένης με την αντίδραση του σε μία χαμένη φάση των γηπεδούχων με το καπέλο του να τον... ενοχλεί, με τον Λουίς Ντίαζ από πίσω να γελάει με τις γκριμάτσες του προπονητή του. 


Δεν είδε το πέναλτι του Σαλάχ ο Κλοπ

Η συνέχεια ήρθε στη φάση του 4-2 της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποφασίζει να μη δει το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να έχει αστοχήσει στο πρώτο στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. 


Βρέθηκε η βέρα... σώθηκε ο γάμος του Κλοπ

Το καλύτερο όμως δεν γινόταν να μη το αφήσει για το τέλος. Ο προπονητής των κόκκινων μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και την ώρα που χειροκροτούσε τους φιλάθλους της ομάδας έχασε τη βέρα του, με τον Γερμανό να ψάχνει να το βρει με τη καρδιά της... γυναίκας του να πηγαίνει στη θέση της.