Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ισπανία για τη "διαβολοβδομάδα" της Euroleague για να αντιμετωπίσει αρχικά τη Μπασκόνια (03/01) και μετά τη Βαλένθια (05/01).

Αταμάν: "Δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή, μόνη αλλαγή ο Παπαπέτρου"

Ο προπονητής των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν, στην αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία προέβη σε δηλώσεις αναφορικά για πιθανή μεταγραφή του Παναθηναϊκού λόγω της αποχώρησης του Κάιλ Γκάι. Χαρακτηριστικά ο Τούρκος προπονητής δήλωσε: "Όχι δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή, η ομάδα μας έχει πολύ καλή χημεία. Δεν θέλουμε να τη διαταράξουμε. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και με την επιστροφή του Παπαπέτρου αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα έχουμε".

Οι δηλώσεις του Αταμάν για τα παιχνίδια στην Ισπανία

Αναφορικά με τα παιχνίδια της Ισπανίας ο τεχνικός των πρασίνων σχολίασε: "Αρχίζουμε τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας στην Ισπανία, με δύο δύσκολα παιχνίδια. Τόσο η Μπασκόνια όσο και η Βαλένθια είναι μόλις μία νίκη πίσω από μας έχοντας κάνει πολύ καλή πορεία στο πρώτο μισό. Ειδικά η Μπασκόνια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει αλλάξει πολύ και έχει κερδίσει πολλά σημαντικά ματς. Κερδίσαμε και τις δύο αυτές ομάδες στην έδρα μας, αλλά εκτός θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό μπάσκετ, αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά, δυναμικά και να έχουμε καλή ομαδική άμυνα. Η Μπασκόνια παίζει πολύ γρήγορα, γι’ αυτό θα πρέπει η άμυνά μας στο τρανζίσιον να είναι καλή".

"Προφυλάξαμε το Σλούκα στο πρωτάθλημα αλλά χθες προπονήθηκε κανονικά"

Τέλος ο Αταμάν αναφέρθηκε και στην κατάσταση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Μαρούσι για τη Basket League: "Ο Σλούκας ήταν άρρωστος και τον προφυλάξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά χθες προπονήθηκε κανονικά και ελπίζω πως θα είναι εντάξει για αυτά τα παιχνίδια"