Η ελληνική ιππασία θα έχει εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Ιόλη Μυτιληναίου στην υπερπήδηση εμποδίων 

Σπουδαία νέα για την ιππασία, προκρίθηκε  στους Ολυμπιακούς η Ιόλη Μυτιληναίου

Μεγάλη διάκριση για την Ιόλη Μυτιληναίου στην ιππασία, με την Ελληνίδα αμαζόνα να εξασφαλίζει τη πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρωταθλήτρια μας κατάφερε να συγκεντρώσει την απαιτούμενη βαθμολογία που χρειαζόταν στο ολυμπιακό ranking list και μέσω του Group C πήρε το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η ανάρτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας με τη σειρά της ανέβασε μία φωτογραφία της Ιόλης στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media την οποία και συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

"Καλή Χρονιά σε όλους και Καλή ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Χρονιά για την Ελληνική Ιππασία που γιορτάζει την ιστορική πρόκριση της Ιόλης Μυτιληναίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΠΑΡΙΣΙ 2024!

Η Ελληνίδα αμαζόνα συγκέντρωσε πανάξια την απαραίτητη βαθμολογία στο Ολυμπιακό Ranking List που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου και εξασφάλισε για την Ελλάδα μια από τις δύο θέσεις από το Group C που δίνουν πρόκριση στο ατομικό της Υπερπήδησης Εμποδίων!

Έτσι, 20 χρόνια μετά τη συμμετοχή της Ελληνικής ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η Ελλάδα θα δώσει και πάλι το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού τον Αύγουστο του 2024 στο Παρίσι !

Πολλά συγχαρητήρια στην Ιόλη και στην ομάδα της για την τεράστια επιτυχία τους και καλή επιτυχία !!"




20 χρόνια μετά τη μητέρα της η σειρά της Ιόλης για τους Ολυμπιακούς

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λένε, με την περίπτωση της Ιόλης να είναι χαρακτηριστική, μιας και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ιππασίας εξασφάλισε τη θέση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 20(!) χρόνια μετά την πρόκριση της μητέρας της, Η Χάνα Μυτιληναίου από τη πλευρά της είχε συμμετάσχει το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, με τη συμμετοχή αυτή να είναι η τελευταία χρονικά για τα ελληνικά χρώματα στο συγκεκριμένο άθλημα.