Πελατειακές... σχέσεις αρχίζουν και χτίζουν οι Ιντιάνα Πέισερς με τους Μιλγουόκι Μπακς, κερδίζοντας τους για τέταρτη φορά φέτος σε πέντε παιχνίδια.

Τέταρτη νίκη για τους Πέισερς κόντρα στους Μπακς φέτος στο NBA

Για πέμπτη φορά φέτος στο NBA τέθηκαν αντιμέτωποι οι Πέισερς με τους Μπακς, με την Ιντιάνα να επικρατεί ξανά με 142-130 του Μιλγουόκι. Το παιχνίδι μέχρι και το ημίχρονο κυλούσε πόντο - πόντο αλλά οι γηπεδούχοι με μία απίστευτη τρίτη περίοδο που σκόραραν 47(!) πόντους έφτασαν τη διαφορά στο +16 παίρνοντας τελικά στο τέλος το "ροζ" φύλλο αγώνα.


Δεν είχε συμπαραστάτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμη έναν αγώνα ήταν ο κορυφαίος για τους Μιλγουόκι Μπακς έχοντας 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ κάνοντας ακόμη ένα double double στη καριέρα του. Δεν είχε όμως συμπαραστάτες μιας και ο Λίλαρντ πέτυχε 23 πόντους έχοντας όμως 6/18 σουτ, με τον Μίντλετον με τη σειρά του να προσθέτει άλλους 19.


Χαλιμπέρτον για... φίλημα κόντρα στους Μπακς

Από πλευράς γηπεδούχων ο "συνήθης ύποπτος" Ταϊρίς Χαλιμπέρτον έκανε... όργια ξανά απέναντι στους Μπακς. Ο Αμερικάνος γκάρντ πέτυχε double double με 31 πόντους και 12 ασίστ ενώ δεν είχε κανένα(!) λάθος. Η Ιντιάνα είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ο πλουραλισμός στην επίθεση τους ήταν σημαντική για την έκβαση του αγώνα, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες στο NBA.