Οι Σακράμεντο Κινγκς πήραν τη νίκη κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ μετά από δύο(!) παρατάσεις στο "Golden 1 Center".

Πήραν τη ματσάρα στο NBA χωρίς Βεζένκοφ οι Κινγκς

Σ' ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και το NBA οι Κινγκς επικράτησαν των Μάτζικ  μετά από δύο παρατάσεις με 138-135 στο Σακραμέντο. Οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να χάσουν με τίποτα με τη διακύμανση του σκορ να αλλάζει συνέχεια με την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ (που δεν αγωνίστηκε ξανά) να είναι ψυχραιμότερη στο τέλος να παίρνει τη μεγάλη νίκη.



"Βασιλιάς" ο Σαμπόνις, "πιστός ακόλουθος" ο Μονκ για τους Κινγκς

Από τους γηπεδούχους, "Βασιλιάς" για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Ντομάντας Σαμπόνις πετυχαίνοντας ένα απίστευτο triple double με 22 πόντους, 23 ριμπάουντ και 12 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε και ο Μαλίκ Μονκ που σκόραρε 37 πόντους, μοιράζοντας μάλιστα και 9 ασίστ, ισοφαρίζοντας μάλιστα για να πάει το παιχνίδι στη πρώτη παράταση. 


Δεν έφτασε το ρεκόρ καριέρας του Μπανκέρο για τους Μάτζικ

Από τους εξαιρετικούς φέτος Μάτζικ φοβερή χρονιά διανύει ο Παόλο Μπανκέρο που πέτυχε ρεκόρ καριέρας στο NBA στον αγώνα κόντρα στους Κινγκς. Ο Αμερικάνος φόργουορντ πέτυχε 43 πόντους, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει τον αγώνα η ομάδα του. Πέραν όμως του Σαγκς που πέτυχε 24 πόντους κανένας άλλος παίκτης του Ορλάντο δεν έκανε το βήμα παραπάνω που χρειαζόταν.