Στο πρώτο παραδοσιακό All-Star Game του NBA μετά από το 2017, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού μετά την πρώτη επίσημη καταμέτρηση των ψήφων. Μια ανάσα πίσω του ο Λεμπρόν Τζέιμς με τους δυο τους να αναμαίνεται να ηγηθούν των ομάδων τους.

Το φετινό All-Star Game προβλέπεται "καυτό" στην επιστροφή του ντέρμπι "Δύσης εναντίον Ανατολής" με τις δύο πεντάδες να είναι τουλάχιστον ισάξιες. 

Στην Ανατολή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προηγείται με 2.171.812 ψήφους και τον ακολουθούν οι Τζοέλ Εμπίντ, Τζέισον Τέιτουμ, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον και Ντέιμιαν Λίλαρντ με τον Τρέι Γιανγκ να είναι εκείνος που απειλεί να πετάξει εκτός πεντάδας τον "Ντέιμ", συμπαίκτη του Γιάννη στους Μιλγουόκι Μπακς.

Στη Δύση ο "Βασιλιάς" Λεμπρόν προηγείται με 2.008.645 ψήφους και τον ακολουθούν οι Κέβιν Ντουράντ, Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς και Στέφεν Κάρι με τον Σάι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ να μην καταφέρνει κατ' όπως φαίνεται να πετάξει κάποιον εκ των δύο σταρ των Μάβερικς και Γουόριορς, αντίστοιχα, εκτός πεντάδας.

Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το NBA All-Star Game της Ιντιανάπολις