Μόνο η ΑΕΚ "τρέχει" μεγαλύτερο σερί παιχνιδιών χωρίς ήττα στη Super League από τον Ατρόμητο, ο οποίος νίκησε 3-0 την Κηφισιά στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια στα οποία δεν έχει χάσει, ανάμεσα σε αυτά με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης". Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει ηττηθεί από τις 22 Οκτωβρίου 2023, όταν έχασε φυσιολογικά στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ 2-0, ενώ δύο μέρες αργότερα ανακοίνωσε τον Σάσα Ίλιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο νέος προπονητής δεν έχει γευτεί την πίκρα της ήττας ακόμη στο πρωτάθλημα. 

Ο Ατρόμητος, με αυτή τη νίκη επί της προτελευταίας ομάδες της βαθμολογίας, έφτασε τους 19 βαθμούς, ένα λιγότερο από την έκτη Λαμία που την Τετάρτη νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό, ενώ το εκπληκτικό είναι ότι τους 16 από αυτούς πήρε στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του, καθώς στο πρώτο μισό είχε συγκεντρώσει μόλις 3 με ισάριθμες ισοπαλίες. 

Μέχρι το 8', που άνοιξε το σκορ με τον Γιουμπιτάνα, ο Ατρόμητος είχε κάνει ήδη τρεις τελικές προς την εστία. Η Κηφισιά έψαξε το γκολ, χωρίς πάντως να αγχώσει τους γηπεδούχους, μετά το 30', ενώ οι δύο τελικές προς την εστία που είχε στο ημίχρονο δεν ενόχλησαν τον Τσιντώτα. 

Ατρόμητος-Κηφισιά: Τα λάθη πληρώνονται


Η Κηφισιά ήταν καλύτερη στην εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου και, αν ήταν προσεκτική, θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει. Τουναντίον, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0, κάτι που ήταν πλήγμα για το ηθικό της και για τον τρόπο που έγινε. Ο Βαλένσια είδε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο διαιτητή ύστερα από φάουλ που υπέδειξε, έπαιξε γρήγορα με τον Γιουμπιτάνα και ο τελευταίος τροφοδότησε τον Κουέν, που σκόραρε με την... ησυχία του. 

Στο 78' ήρθε το τρίτο γκολ, με τον Βέργο. Ο διαιτητής γραμμής σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, όμως ο VAR δικαίωσε τον Έλληνα επιθετικό. Στην Κηφισιά, έπειτα, δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Τετέι από τον Τσιντώτα, αλλά μετά τον έλεγχο της φάσης, ο διαιτητής τιμώρησε τον πρώτο με κίτρινη για θέατρο. 

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Φριντιγιόνσον, Γιουμπιτάνα, Κουέν, Αντζιέλσκι, Βαλένσια.
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο, Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα, Αντερέγκεν, Οζέγκοβιτς.