Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφές και ο Τάσος Μπακασέτας είναι ψηλά στη λίστα του Φατίχ Τερίμ. Μόνο που απ' ό,τι φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν είναι ψηλά στη λίστα του Έλληνα διεθνούς. Αν ισχύουν όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του Τερίμ, επικαλούμενοι και πηγές από την Ελλάδα, τότε δεν είναι καν στη λίστα του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι Τούρκοι, κάνοντας λόγο για μια απόφασή που λογικά θα εξοργίσει τον Φατίχ Τερίμ. Τα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν αρνητική απάντηση του ποδοσφαιριστή της Τραμπζονσπόρ στον Παναθηναϊκό, κάτι που μάλιστα χαρακτηρίζουν «μεγάλο σοκ για τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ήθελε τον Μπακασέτα στη Super League μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο μέσος που θέλει να παίξει σε ένα από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη χώρα του».

Ο Παναθηναϊκός και η Μπεσίκτας


«Τελικά αποδείχθηκε ότι ο μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ λήγει στο τέλος της σεζόν, δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στη χώρα του», υποστηρίζουν οι Τούρκοι.

Ο Μπακασέτας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ της Τουρκίας, καθώς το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι τον θέλει ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ. Είναι ότι στη διεκδίκησή του έχει μπει η Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα φέρεται να ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ. Η τελευταία ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που θεώρησαν υψηλό οι άνθρωποι της Μπεσίκτας, με δεδομένο ότι ο Μπακασέτας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Κάποιες ιστοσελίδες πάντως στην Τουρκία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τραμπζονσπόρ ο παίκτης, αν και η νυν ομάδα του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, η οποία όμως δεν έχει γίνει αποδεκτή. Άλλωστε οι πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και φυσικά έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.