Στο Σακραμέντο οι Κινγκς υποδέχθηκαν τους φορμαρισμένους Ράπτορς σ' ένα πολύ ωραίο παιχνίδι του NBA που κρίθηκε στο τέλος.

Δύσκολη νίκη στο NBA για τους Κινγκς κόντρα στους Ράπτορς

Οι Σακραμέντο Κινγκς απώλεσαν διαφορά μέχρι και 23 πόντων κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη σπουδαία νίκη με 135-130. Το πρώτο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους γηπεδούχους να κλείνουν τον αγώνα στο +20, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν τη διαφορά στους δύο πόντους 2:30 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης χωρίς όμως αντίκρισμα. 


Triple double o Σαμπόνις - Δεν αγωνίστηκε ξανά ο Σάσα Βεζένκοφ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ντομάντας Σαμπόνις και σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει το αποδεικνύει. Κόντρα στους Ράπτορς ήταν και πάλι ο κορυφαίος για τους "Βασιλιάδες" πετυχαίνοντας ένα ακόμη triple double με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Για τους Κινγκς άλλο ένα DNP έγραψε ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού να φτάνει τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς ούτε λεπτό συμμετοχής. Για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν ένα βήμα από τη μεγάλη ανατροπή, οχτώ παίκτες ήταν διψήφιοι αλλά κανένας δεν ξεχώρισε ουσιαστικά με την "τράπουλα" να μοιράζεται σωστά.