Χωρίς κάποιο δραματικό φινάλε ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της βραδιάς στο NBA, με την έκπληξη να μη λείπει βέβαια από το πρόγραμμα. 

Μεγάλη νίκη για τους Σέλτικς χάρις στην εξαιρετική τους άμυνα

Εντυπωσιακό "διπλό" στην έδρα των φορμαρισμένων Ιντιάνα Πέισερς πήραν οι Μπόστον Σέλτικς με 101-118. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από έξι σερί νίκες αλλά έπεσαν πάνω στην εξαιρετική άμυνα των "Κελτών" που τους περιόρισε σημαντικά. Άλλωστε στην προηγούμενη αγωνιστική του NBA κόντρα στους Χοκς πέτυχαν στο ίδιο γήπεδο 150 πόντους ενώ τώρα με το... ζόρι έφτασαν τους 101.


Τέιτουμ και Μπράουν έδωσαν το "διπλό" στους Σέλτικς

Χαρακτηριστικό της άμυνα των Σέλτικς είναι πως κατάφεραν να περιορίσουν τον σούπερ σταρ της Iντιάνα, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, ο οποίος μοίρασε μόλις 7 ασίστ κάνοντας και 5 λάθη. Από πλευράς φιλοξενούμενων, σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε ο Τζέισον Τέιτουμ έχοντας 38 πόντους και 13 ριμπάουντ, με τον Τζέιλεν Μπράουν να πετυχαίνει 31 από τη πλευρά του. 


Έλειψε ο Εμπίντ ξανά - "Διπλό" για την Γιούτα στην έδρα των 76ερς

Η Γιούτα Τζαζ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς με 109-120. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ με την απουσία του να είναι εμφανής στην front line των 76ερς, με τον Λάουρι Μαρκάνεν να κάνει... πάρτι έχοντας 33 πόντους και 13 ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους. Από τη Φιλαδέλφεια πρώτος σκόρερ αλλά πολύ άστοχος ήταν ο Ταϊρίς Μάξει με 25 πόντους (9/24 σουτ) με τον Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ να πετυχαίνει 24 από τη πλευρά τους.


Σε φουλ φόρμα οι Νικς - Κέρδισαν και τους Γουίζαρντς

Την ανοδική τους πορεία μετά το trade που έκαναν έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι οι Νικς επικρατώντας με 105-121 των Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον. Η Νέα Υόρκη έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες με τους Ραντλ και Μπράνσον να είναι ασταμάτητοι έχοντας 39 και 33 πόντους αντίστοιχα. Από τους γηπεδούχους πάλεψε ο Ντένι Ανβίγια πετυχαίνοντας double double με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Πέισερς - Σέλτικς 101-118
Γουίζαρντς - Νικς 105-121
76ερς - Τζαζ 109-120
Ρόκετς - Μπακς 112-108