Αν και τα έδωσαν... όλα στον αγωνιστικό χώρο, Πανσερραϊκός και Κηφισιά δεν βρήκαν το... χρυσό γκολ με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες με 1-1 για τη 17η αγωνιστική της Super League. Μπιφουμά (43') ο σκόρερ των φιλοξενούμενων, γκολ στο ντεμπούτο του ο Μπετανκόρ (85').

Δυο αναγκαστικές αλλαγές από νωρίς για Πανσερραϊκό και Κηφισιά

 Με το… μαχαίρι στα δόντια μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης στη… μάχη της παραμονής. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε με το… καλημέρα από την Κηφισιά, με τον Κλωναρίδη να δοκιμάζει ωραίο σουτ και τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η συνέχεια βρήκε τις δυο ομάδες να χάνουν δυο βασικούς της παίκτες αφού τόσο ο Χατζηστραβός του Πανσερραϊκού όσο και ο Λαντρ έγιναν αναγκαστική αλλαγή σε διάστημα τριών λεπτών, με τους Ματίας Τομάς και Αλμπέρτο Μποτία να περνούν στο ματς στη θέση τους.

Την κατοχή ο Πανσερραϊκός, τις… εντυπώσεις η Κηφισιά

Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν πιο απειλητικοί και κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας τα καρέ του αντιπάλου τους, με τον Κλωναρίδη να είναι αρκετά κινητικός και να εξαπολύει ξανά σουτ στο 28ο λεπτό το οποίο και μπλόκαρε ο Χόβαν. Η αλήθεια είναι πως ο αγωνιστικός χώρος δεν έκανε… εύκολη τη ζωή των παικτών των δυο ομάδων οι οποίοι έκαναν εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα και έμπαιναν με δυναμισμό στις φάσεις με αποτέλεσμα ο ρυθμός να μην είναι συνεχόμενος και να υπάρχουν διακοπές από τον ρέφερι που είχε αρκετή… δουλειά στο ματς.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους, είχαν την κατοχή ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων έκλεινε καλά τους χώρους και δεν δέχτηκε κάποια μεγάλη φάση ενώ αυτή ήταν που είχε τις περισσότερες τελικές στο παιχνίδι.

Άνοιξε λογαριασμό στο ματς η Κηφισιά με τον Μπιφουμά

 Η πίεση και η ανωτερότητα της Κηφισιάς απέδωσε καρπούς στο 43ο λεπτό, με τον Μπιφουμά να ανοίγει λογαριασμό στο ματς έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και να “στέλνει” την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-1. Το δεύτερο μέρος φάνταζε σίγουρα ενδιαφέρον ενώ έμενε να φανεί αν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία θα περνούσαν στην… αντεπίθεση.

Απίστευτο: Με δυο αναγκαστικές αλλαγές και το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου

Κι όμως, η μοίρα επιφύλασσε να ξεκινήσει η αναμέτρηση ξανά με δυο αναγκαστικές αλλαγές για τις δυο ομάδες. Ο Κλωναρίδης που ήταν και ένας εκ των παικτών που ξεχώριζαν στο πρώτο μέρος, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε μόλις στο 46ο λεπτό από τον Ματέους Σάντος ενώ ο Μποτία που πέρασε ως αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο αντικαθιστώντας τον Λαντρ, έγινε αλλαγή με τη σειρά του από τον Βαφέα.

Καλύτερη η Κηφισιά, πίεζε με στόχο να βρει το γκολ ο Πανσερραϊκός

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 58ο λεπτό με τον Ματέους Σάντος ο οποίος έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Πανσερραϊκός έμοιαζε “μπλοκαρισμένος”  επιθετικά ενώ έβλεπε τον αντίπαλο του να κυριαρχεί στο επιθετικό κομμάτι και να συνεχίζει να είναι πιο απειλητικός.

 Όσο κυλούσαν τα λεπτά, η Κηφισιά εστίασε περισσότερο στο ανασταλτικό και αμυντικό κομμάτι με στόχο να κλείσει καλά τους χώρους και να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, με την ομάδα του Γκαρσία να έχει μπροστά της την πρόκληση να διασπάσει το αμυντικό… τείχος των φιλοξενούμενων και να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Ισοφάρισε με Μπετανκόρ Πανσερραϊκός, μοιράστηκαν από έναν βαθμό οι δυο ομάδες

Οι Σερραίοι πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις για την ισοφάριση η οποία εντέλει ήρθε 85ο λεπτό με τον Μπετανκόρ ο οποίος συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Ουάρντα από τα αριστερά, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν... ξανά στο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες "κυνήσαν" το νικητήριο γκολ μέχρι τέλους, ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90+2' να κάνει την ανατροπή με κοντινή προβολή του Δεληγιαννίδη που πέρασε άουτ  και η Κηφισιά απείλησε με σουτ του Ματέους Σάντος στο 90+5' όμως η μπάλα δεν έκανε σε καμία από τις δυο ομάδες το... χατίρι με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (Οικονόμου 61'), Μορέιρα, Χατζηστραβός (Τομάς 8', Σοφιανός 75'), Ουάρντα, Μούργος (Μπετανκόρ 61'), Άλεξιτς (Γούλερι 75').

 Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (Μποτία 9', Βαφέας 47'), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (Ματέους Σάντος 46'), Ίλιεφ (Κωνσταντακόπουλος 78'), Μπιφουμά (Αντερέγκεν 78'), Τετέι.