Τρία παιχνίδια από τα επτά που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής για τον τρίτο γύρο στο Κύπελλο Αγγλίας πρόκειται να πάνε σε επαναληπτικό, μεταξύ αυτών το Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπλάκπουλ, καθώς το πρώτο ματς στο "Σίτι Γκράουντ" έληξε 2-2. 

Για τη Φόρεστ αυτό ήταν καλό σενάριο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 στο 27' και επέστρεψε για να ισοφαρίσει στο 39' με τον Ντομίνγκες και στο 56' με τον Γκιμπς-Γουάιτ, δηλαδή τους δύο σκόρερ στη νίκη της επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1, για την Premier League, στις 30 Δεκεμβρίου. 

Κύπελλο Αγγλίας: Επιστροφή Ντε Μπρόινε ύστερα από επτά μήνες

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, έκανε, ως αναμενόταν, παρέλαση στο "Etihad" επί της Χάντερσφιλντ, την οποία νίκησε 5-0. Ο Φόντεν σκόραρε δύο φορές, από μία οι Άλβαρες, Μπομπ και Ντοκού, αλλά η είδηση ήταν η επιστροφή του Κέβιν ντε Μπρόινε στη δράση ύστερα από επτά μήνες, συγκεκριμένα από τον τελικό του Champions League με την Ίντερ στις 6 Ιουνίου. 



Ο Βέλγος μπήκε στο παιχνίδι με... καρέ μαλλί στο 57', στη θέση του Άλβαρες, αποθεώθηκε και πρόλαβε να δώσει την ασίστ για το πέμπτο γκολ, με τη γνώριμη ποιότητά του αμέσως να αναγνωρίζεται. 



Το... Χόλιγουντ της Ρέξαμ

Από τη μεριά της, η Ρέξαμ του χολιγουντιανού σταρ Ράιαν Ρέινολντς, που ανέβηκε πέρυσι σε εθνική κατηγορία, νίκησε 1-0 εκτός έδρας της Σριούσμπερι και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο. Το ίδιο είχε κάνει η ομάδα από την Ουαλία το 2023, όταν έγινε η μόνη που έπαιζε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες που το κατάφερε, πάντως το πρότζεκτ του Αμερικανού ηθοποιού και των συνεταίρων του δουλεύει στην εντέλεια

Λούτον και Μπόλτον έμειναν στη "λευκή" ισοπαλία, ενώ η Γουέστ Χαμ θα χρειαστεί επαναληπτικό στο Μπρίστολ για να προσπεράσει το εμπόδιο της Σίτι, ενώ στο 1-1 του παιχνιδιού στο Λονδίνο τραυματίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος. Η Λιντς νίκησε 3-0 εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο και η Γουέστ Μπρομ 4-1 την Άλντερσοτ. 



Τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου στο Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι-Χάντερσφιλντ 5-0, Γουέστ Χαμ-Μπρίστολ Σίτι 1-1, Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπλάκπουλ 2-2, Λούτον-Μπόλτον 0-0, Πίτερμπρο-Λιντς 0-3, Σριούσμπερι-Ρέξαμ 0-1, Γουέστ Μπρομ-Άλντερσοτ 4-1.