Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν στο "Fiserv Forum" τους Γιούτα Τζαζ με την απουσία του Λίλαρντ να είναι κομβική για τα "Ελάφια".

4η ήττα στα πέντε τελευταία ματς στο ΝΒΑ για τους Μπακς

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε κόντρα στους Τζαζ ουσιαστικά χωρίς κανονικό πλέι μέικερ μιας και εκτός της σημαντικής απουσίας του Ντάμιαν Λίλαρντ λόγω προσωπικού προβλήματος, εκτός έμεινε λόγω πρωτοκόλλου και ο Κάμερον Πέιν. Με μία διαφορετική λοιπόν 5αδα και έναν άλλο τρόπος διαχείρισης του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν... χαμένοι με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 116-132 και να φτάσουν στις 4 ήττες στα τελευταία τους 5 παιχνίδια στο NBA δείχνοντας το ντεφορμάρισμα τους. 


Triple double o Γιάννης - Το τυχερό "21" έδωσε τη νίκη στους Τζαζ

Κορυφαίος για τους ηττημένους Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον "Greek Freak" να πετυχαίνει triple double με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ φτάνοντας τα 39 στην καριέρα του. Βοήθησε αρκετά τα "Ελάφια" και ο Κρις Μίντλετον με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ αλλά η πολυφωνία στην επίθεση της Γιούτα έκρινε το παιχνίδι. Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο Λάουρι Μάρκανεν με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τον Κλάρκσον να προσθέτει κι εκείνος 21 από τη πλευρά του.