Τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα βρήκε ο Αργύρης Γιαννίκης, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ να επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μόναχο 1860, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 43χρονος τεχνικός είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του έπειτα από ενάμιση χρόνο εκτός πάγκων, με τη Μόναχο 1860 που αγωνίζεται στη γ' κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου να είναι η πέμπτη ομάδα που αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής μετά τις Έσεν, Άαλεν, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. 



Το πέρασμα του Γιαννίκη από ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιαννίκης συστήθηκε στο ελληνικό κοινό όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τον Οκτώβριο του 2021 μεταπήδησε στην «Ένωση», από την οποία και αποχώρησε λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2022 με απολογισμό 11 νικών, 4 ισοπαλιών και 8 ηττών.

Αποθέωσε τον Γιαννίκη ο αθλητικός διευθυντής της Μόναχο 1860

Ο αθλητικός διευθυντής της Μόναχο 1860, Κρίστιαν Βέρνερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργύρη Γιαννίκη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Από τις θητείες του σε Έσενα και Αθήνα, ο Αργύρης γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε ιστορικές ομάδες με μεγάλες προσδοκίεςΗ φιλοσοφία του είναι να έχουν τον έλεγχο οι ομάδες του και να παίζουν πάντα παραγωγικό ποδόσφαιρο. Αυτό βλέπω και ως στόχο για το παιχνίδι μας και ελπίζω οι οπαδοί να απολαύσουν ελκυστικό ποδόσφαιρο».