Ο Ολυμπιακός αναζητεί κεντρικό αμυντικό εδώ και τώρα με τους σκάουτερ των ερυθρολεύκων να έχουν... απλωθεί μέχρι και την Αργεντινή για να βρουν τον κατάλληλο.

Τελειώνει του στόπερ στον Ολυμπιακό

Με την ομάδα του Ολυμπιακού να ψάχνει δύο στόπερ για την ενισχυσή του, όπως είναι λογικό τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι είναι όλο και περισσότερα όσο περνούν οι μέρες. Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παλομίνο αλλά πληροφορίες από την Αργεντινή φέρνουν στο προσκήνιο ένα άλλο όνομα. Χαρακτηριστικά, αργεντίνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Νίκολας Βαλεντίνι, έχοντας μάλιστα κάνει πρόταση για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη. 


Προϊόν των ακαδημιών της Μπόκα ο Βαλεντίνι

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπόκα Τζούνιορς έχοντας μέχρι στιγμής με τη φανέλα της 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει βγει ακόμα από την χώρα του, μιας και εκτός από την ομάδα που ξεκίνησε έχει αγωνιστεί και στην Αλντοσίβι.