Ένα αρκετά ενδιαφέρον πρότζεκτ είναι στα σκαριά για να βγει στην πλατφόρμα του Netflix, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Μπαράκ Ομπάμα να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια σειρά με στοιχεία reality show και documentary όπου θα πρωταγωνιστούν τόσο ο "Βασιλιάς" όσο και άλλοι τέσσερις αστέρες του NBA.

Η συνεργασία του ΛεΜπρον με τον Ομπάμα

Ο πρώην πλανητάρχης πέρα από την ενασχόλησή του με την πολιτική έχει και άλλες δράσεις. Μία εξ αυτών εκπροσωπείται από τη Higher Ground Production, μια εταιρεία παραγωγής που θα ενώσει τις δυνάμεις της με τη Spring Hill Company της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο σούπερ σταρ των Λέικερς. Οι δυο εταιρείες θα επιμεληθούν και θα χρηματοδοτήσουν το ενδιαφέρον αυτό μπασκετικό εγχείρημα, το οποίο περιμένουν πώς και πώς όλοι οι φαν του μπάσκετ παγκοσμίως.




Το... story του ΛεΜπρον και των πέντε NBAers στο reality

Όσον αφορά το περιεχόμενο που θα έχει η νέα σειρά που ετοιμάζεται, τα βλέμματα στρέφονται στη ζωή πέντε αστέρων του NBA, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του «Βασιλιά», όπου θα αφηγούνται τη ζωή και την καριέρα τους. Οι τέσσερις παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν εκτός από τον ΛεΜπρον θα είναι ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς, ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ, ο Άντονι Έντουαρντς των Τίμπεργουλβς και ο Ντομάντας Σαμπόνις των Σακραμέντο Κινγκς. Μάλιστα, ο ΛεΜπρον έχει στα σχέδιά του τη δημιουργία της δικής του προσωπικής ιστορίας, η οποία θα μεταδοθεί όταν δημιουργηθεί στο μέλλον, στο Netflix.

Σημειώνεται ότι το format που θα έχει η σειρά θυμίζει την επιτυχημένη σειρά Quarterback του 2022, που πρωταγωνιστές ήταν σταρ του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου (NFL) και συγκεκριμένα οι Πάτρικ Μαχόμς, Κερκ Κάζινς και Μάρκους Μαριότα.

Η επένδυση του Netflix στο NBA 

To Netflix φαίνεται πως αρέσκεται αρκετά στο μπασκετικό στοιχείο και πιο συγκεκριμένα στο NBA, αφού μετά τον... πάταγο που έκανε το Last Dance του Μάικλ Τζόρνταν, βλέπουμε να επενδύει αρκετά στο κομμάτι του μπάσκετ, το οποίο είναι αρκετά εμπορικό και αρέσει και με το... παραπάνω στους συνδρομητές. Μάλιστα, στη λίστα της έχει το The Redeem Team με κεντρικό θέμα την Team USA αλλά και τη σειρά Untold που θα έχει ιστορίες οι οποίες θα είναι και από τον «μαγικό» κόσμο του NBA. Αξιοσημείωτες, πάντως, είναι και οι φήμες που θέλουν το Netflix να έχει στα σχέδιά του τη ζωντανή μετάδοση αγώνων του NBA αλλά και της Formula 1.