Σε οριστική συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Σαμέτ Ακαϊντίν κατέληξε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "habergoal" η οποία "ντύνει" τον Τούρκο στόπερ στα πράσινα.

Τα βρήκαν σε όλα Παναθηναϊκός και Φενέρ για Ακαϊντίν

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο πλευρές να έχουν βρει σε όλα, με το "τριφύλλι" να καλύπτει τις αποδοχές του 29χρονου σέντερ μπακ έως το τέλος της σεζόν οι οποίες ανέρχονται περίπου στις 250.000 ευρώ. Παράλληλα, οι "πράσινοι" θα πληρώσουν και ένα μικρό ενοίκιο στην τουρκική ομάδα η οποία θα παραχωρήσει με τη σειρά της τον παίκτη για τους επόμενους έξι μήνες.




Αξίζει να τονιστεί πως το δημοσίευμα δεν κάνει σε κανένα σημείο αναφορά ότι υπάρχει και οψιόν αγοράς στη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών ενώ υπενθυμίζεται πως ο Ακαϊντίν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε έως το καλοκαίρι του 2026.

Η παρουσία του Ακαϊντίν στην Φενέρμπατχσε

Η Φενέρμπατχσε απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Ακαϊντίν για τον οποίο έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Αντάνα Ντεμίρσπορ. Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό κι ούτε έχει βρει τα λεπτά συμμετοχής που θέλει, με τον ίδιο να έχει καταγράψει μόλις 11 συμμετοχές με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Με τις... ευλογίες του Φατίχ Τερίμ ο Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό

Μάλιστα, ένας από τους κύριους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό ο Ακαϊντίν ακούει στο όνομα... Φατίχ Τερίμ, με τον προπονητή του "τριφυλλιου" να του έχει  μιλήσει για τον ρόλο που θα έχει με την παρουσία του στην ομάδα του για την οποία έχει ως στόχο να ενισχυθεί με έναν παίκτη που θα της δώσει ασφάλεια στα μετόπισθεν με την εμπειρία και την ποιότητα του.