Δύο ποδοσφαιριστές στέλνει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό ο Ιταλός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος σπανίως λαθεύει. Την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, ο Ρομάνο έκανε δύο αναρτήσεις που αφορούν στον Ολυμπιακό στην πλατφόρμα X.

Συγκεκριμένα, ο Ρομάνο έγραψε για τον 34χρονο Αργεντινό αμυντικό με βουλγαρικό διαβατήριο, Χοσέ Παλομίνο, ο οποίος παίζει στην Αταλάντα. Διευκρίνισε ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό και πως έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τη Σαλερνιτάνα, ομάδα της Serie A στην Ιταλία, η οποία επίσης θέλει τον ποδοσφαιριστή. "Ο Ολυμπιακός πλέον είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Χοσέ Παλομίνο σε προσωπικό επίπεδο ως τον νέο κεντρικό αμυντικό του. Οι διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα συνεχίζονται, η Σαλερνιτάνα επίσης θέλει τον Παλομίνο", έγραψε ο Ρομάνο στη X. 



Αυτή η ανάρτηση έγινε περί τις 22:30 και στις 23:40 ο Ρομάνο επανήλθε με νέα. Με βάση αυτήν, ο 28χρονος Τσικίνιο, επιθετικός μέσος που παίζει στην Μπενφίκα από το 2019 -ενώ έχει δοθεί δανεικός σε Μπράγκα και Γκιρεσούνσπορ αυτό το διάστημα- το καλοκαίρι θα φορέσει την ερυθρόλευκη, αφού ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του. Ο Ρομάνο έγραψε για την επικείμενη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο: "Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Τσικίνιο από την Μπενφίκα ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν! Υπάρχει προφορική συμφωνία για τριετές deal μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ο Τσικίνιο, είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση και να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα".