Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αυτό που υπάρχει στην ζωή των ποδοσφαιριστών αφού μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους έχουν ένα αγαπημένο χόμπι με το οποίο γεμίζουν τη ζωή τους. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένας από αυτούς και μας αποκάλυψε κάτι που μπορεί να μην... περιμέναμε.

Το πρωτότυπο χόμπι του Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα έλεγε κανείς πως αυτό που του αρέσει να κάνει καλύτερα είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων του. Όμως έχει ακόμη μια ιδιαίτερη... αγάπη αφού αποκάλυψε το αγαπημένο χόμπι του το οποίο δήλωσε πως είναι το σκάκι.

Μάλιστα, είναι τέτοια η... τρέλα που έχει για το σκάκι που ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι εθισμένος και παίζει κυριολεκτικά κάθε μέρα."Παίζω σκάκι, είμαι εθισμένος στο σκάκι. Κάθε μέρα, κυριολεκτικά κάθε μέρα", τόνισε ο στράικερ της Λίβερπουλ.


View this post on Instagram

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)


Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε πως έχει δημιουργήσει δικό του λογαριασμό σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου παίζει με τυχαίο κόσμο. Φυσικά, όσοι βλέπουν το όνομα του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πράγματι παίζουν κόντρα στον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ...