Μ' ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο Λαύριο με τον Μπαλτσερόφσκι να τίθεται εκτός αγώνα

Στο νοσοκομείο ο Μπαλτσερόφσκι λόγω ενοχλήσεων

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Με τον Πολωνό σέντερ να μένει εκτός της αναμέτρησης με το Λαύριο για την 14η αγωνιστική της Basket League, το βάρος θα σηκώσουν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Ματίας Λεσόρ στην frontline των πρασίνων. 

Επιστρέφει στη 12άδα του Παναθηναϊκού ο Παπαπέτρου

Μπορεί ο Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει τις υπηρεσίες του Μπαλτσερόφσκι, όμως μετά από τρεις μήνες επιστρέφει στη 12άδα του παιχνιδιού με το Λαύριο ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ των πρασίνων αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 12/10 στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την Euroleague. Ο τραυματισμός του στο γόνατο και το χειρουργείο που έκανε τον κράτησε αρκετά εκτός αγωνιστικής δράσης με τον παίκτη του "τριφυλλιού" να αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αν κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα.