Αν και χωρίς πολλά παιχνίδια το NBA κατάφερε πάλι να... τραβήξει τα βλέμματα με τις αναμετρήσεις να γίνονται όλο και πιο σημαντικές ενόψει της συνέχειας. 

Πήραν το ντέρμπι της Δύσης στο NBA οι Τίμπεργουλβς

Μεγάλο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Μινεσότα ανάμεσα στους Τίμπεργουλβς και τους Κλίπερς με τους "Λύκους" να επικρατούν στο φινάλε με 109-105. Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Άντονι Έντουαρντς που πέτυχε 33 πόντους με τον Ρούντι Γκομπέρ να κυριαρχεί κάτω από τη ρακέτα. Ο Γάλλος σέντερ είχε 15 πόντους και 18 ριμπάουντ αλλά και την απαιτούμενη ψυχραιμία στις κρίσιμες βολές που κλήθηκε να σουτάρει στο τέλος του αγώνα. Από το Λος Άντζελες ξεχώρισε ο Καουάι Λέοναρντ με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Σημαντική νίκη για τους Νάγκετς κόντρα στους Πέισερς

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Ντένβερ Νάγκετς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς με 117-109, πλησιάζοντας στην κορυφή της Δύσης. Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα όλα τα ατού τους, με τρεις πάικτες να έχουν από 25(!) πόντους. Εκείνος που για ακόμη ένα παιχνίδι έκανε τα πάντα ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς που είχε 25 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ αγγίζοντας το triple double. Από τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον ξεχώρισε ο Μπρους Μπράουν στην επιστροφή του στο γήπεδο που στέφθηκε πρωταθλητής πέρσι. 


Ανεβαίνει ο Μπράντλει Μπιλ - Συνεχίζουν τις νίκες οι Σανς

Δεύτερη σερί εκτός νίκη για τους Φοίνιξ Σανς αυτή τη φορά στην έδρα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς με 116-127. Οι φιλοξενούμενοι αρχίζουν και βρίσκουν ρυθμό στην επίθεση χάρις στην αγωνιστική άνοδο του Μπράντλει Μπιλ που για ακόμη έναν αγώνα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του με 23 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους "Ήλιους" ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 34 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Σκουτ Χέντερσον με 33 πόντους (11/31 σουτ), 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. 


Εύκολη νίκη για τους Χιτ κόντρα στους Χόρνετς

Εύκολη εντός έδρας νίκη πέτυχαν οι Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς με 104-87 φτάνοντας τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο NBA. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο που πέτυχε double double με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ που ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της Ανατολής. Από τους φιλοξενούμενους που... βολοδέρνουν στην 13η θέση ξεχώρισε ο Λα Μέλο Μπολ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. 



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Νάγκετς - Πέισερς 117-109
Χιτ - Χόρνετς 104-87
Μπακς - Κινγκς 143-142
Τίμπεργουλβς - Κλίπερς 109-105
Μπλέιζερς - Σανς 116-127