Αλλαγή δεδομένων στην κορυφή της Δύσης στο NBA λίγο πριν την έναρξη των playoffs! Οι Τίμπεργουλβς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και την αποχώρηση του Άντονι Ντέιβις από το παρκέ και με επίδειξη δύναμης "λύγισαν" τους Λέικερς και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή ισοβαθμώντας με τους Ντένβερ Νάγκετς. Μπορεί οι Γουίζαρντς να έχασαν από τους Ράπτορς παρ' όλα αυτά είδαν τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς να "κλέβει" τις εντυπώσεις για ακόμη ένα ματς και να "αγγίζει" το double double. Νίκες για Γουόριορς, Κλίπερς, Πέισερς, Σέλτικς, Θάντερ, Μάτζικ και Πέλικανς.

"Καθάρισαν" τους Λέικερς και... πάτησαν κορυφή οι Τίμπεργουλβς στο NBA

Οι Τίμπεργουλβς είδαν τους Λέικερς να αγωνίζονται χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, είδαν τον Άντονι Ντέιβις να αποχωρεί με τραυματισμό στο μάτι, εκμεταλελύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την απουσία των δυο επιθετικών γραναζιών της ομάδας του Λος Άντζελες και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ναζ Ρίντ επικράτησαν με 127-117 και "καρφάλωσαν" ξανά στην κορυφή της Δύσης στο NBA ισοβαθμώντας στο 54-24 με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Full Game Highlights | April 7, 2024 | FreeDawkins

Ο Ριντ βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά και είχε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με double-double, 31 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ είχε ως άξιο συμπαραστάτη του τον Άντονι Έντουαρντς που πέτυχε 26 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ. Από τους Λέικερς που στερήθηκαν δυο βασικά επιθετικά... βιολιά, κορυφαίος ήταν ο Ρούι Χατσιμούρα με 30 πόντους (4/5 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ ενώ ξεχώρισαν με double-double οι Ντι'Άντζελο Ράσελ (15 πόντοι, 11 ασίστ) και Τζάκσον Χέιζ (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ).


Έχασαν οι Γουίζαρντς, "έλαμψε" ξανά ο Βούκτσεβιτς που... άγγιξε το triple-double

Οι Γουίζαρντς τα έδωσαν... όλα, "πάλεψαν" όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους ανώτερους στα σημεία, Ράπτορς οι οποίοι κέρδισαν με 130-122 με... μπροστάργ τον Ιμάνουελ Κουίκλι. Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Με μια ακόμα καλή εμφάνιση έκανε το... βήμα παραπάνω "αγγίζοντας" το double-double. Στην 12η θέση της Ανατολής η ομάδα του Τορόντο με ρεκόρ 25-53.

Toronto Raptors vs Washington Wizards Full Game Highlights | Apr 7 | 2024 NBA Season



Ο Κουίκλι έβαλε την... υπογραφή του στη νίκη πετυχαίνοντας double-double με 31 πόντους και 13 ασίστ. Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς "έλαμψε" ξανά, είχε μεγάλη συνεισφορά στο παρκέ ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ενώ δείχνει να βρίσκει όλο και περισσότερο τα πατήματα του και να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κορυφαίος για τους Γουίζαρντς ήταν ο Αβντίγια με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 


Νίκες για Γουόριορς, Κλίπερς, Πέισερς, Σέλτικς, Θάντερ, Μάτζικ και Πέλικανς

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να μην αγωνίστηκε ωστότο οι Γούοριορς κατάφεραν να βρουν τις λύσεις και με... οδηγό τον Κλέι Τόμπσον που "μίλησε" επιθετικά με 32 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ "λύγισε" τους Γιούτα Τζαζ με 118-110. Ο Πολ Τζαρτζ... υπέγραψε τη νίκη των Κλίπερς επί των Καβαλίερς καθώς με δικό του σουτ 7'' πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 120-118 ενώ πέτυχε συνολικά 39 πόντους (3/9 τρίποντα), κατέβασε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Σ' ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ επικρατώντας 117-115.

Golden State Warriors vs Utah Jazz Full Game Highlights | April 7, 2024 | FreeDawkins


Οι πρωτοπόροι της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς πανηγύρισαν την πέμπτη σερί νίκη τους δείχνοντας τα... δόντια τους στους Μπλέιζερς τους οποίους νίκησαν εύκολα με 124-107. Οριακή νίκη για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που κέρδισαν στο φινάλε τους Σάρλοτ Χόρνετς με 121-118. Οι Ορλάντο Μάτζικ πάτησαν... γκάζι στο δεύτερο μέρος και επιβλήθηκαν εύκολα με 113-98 των . Με κορυφαίο τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (31 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ) οι Πέλικανς υπέταξαν τους Σανς στο Φοίνιξ με 113-105.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Apr 7 | 2024 NBA Season