Η απόκτηση δύο σέντερ μπακ είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι μία... ανάσα από συμφωνία μ' έναν εξ αυτών.

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή Κάρμο στον Ολυμπιακό

Ένα βήμα από το να έρθει στον Πειραιά βρίσκεται ο Νταβίντ Κάρμο με πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία. Ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία. Οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως έχουν πάρει την έγκριση απ' όλους τους εμπλεκόμενους, με τον παίκτη και τον ατζέντη του να δέχονται την πρόταση της ομάδας του Πειραιά. Ταυτόχρονα συνομιλούσε με την Πόρτο για δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι με τους "Δράκους" να συμφωνούν σε κάτι τέτοιο.

Ήθελε Ολυμπιακό ο Κάρμο που... διψάει να παίξει άμεσα

Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού "δείχνοντας" προς Πειραιά μεριά ενώ είχε δεχθεί κρούση και από την Λυών. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα ήθελε τον παίκτη... χθες στο προπονητικό του Ρέντη για να μπορεί να τον έχει αν κι εφόσον γίνεται ακόμα και στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/01). Ο 24χρονος στόπερ μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα και να παίξει καθώς παρόλο που βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την πρώτη ομάδα της Πόρτο, ο ίδιος αγωνιζόταν κανονικά στη δεύτερη. Τελευταίο του παιχνίδι μάλιστα ήταν την περασμένη Κυριακή (14/01) κόντρα στη Μπενφίκα Β'. 

Η ακριβότερη μεταγραφή της Πόρτο και η σχέση με τον Καρβαλιάλ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέληξε στο... πρότζεκτ που λέγεται Νταβίντ Κάρμο για αρκετούς λόγους. Αρχικά ο παίκτης βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και δείχνει πως παρά τον παραγκωνισμό του από τον προπονητή του στην Πόρτο, θέλει να παίξει μπάλα. Οι "ερυθρόλευκοι" του δίνουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγει ξανά το ονομά του στον... αφρό, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να κοιτάει προς Πειραιά λόγω του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που τον καθιέρωσε τον Κάρμο στην Μπράγκα με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται 38 παιχνίδια με τον Πορτογάλο στον πάγκο.  Ο παίκτης μάλιστα ανέβασε τόσο τις... ποδοσφαιρικές μετοχές του όπου λίγο καιρό μετά πήρε τη μεταγραφή στο "Ντραγκάο" έναντι 20.000.000 ευρώ όπου κι έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Πόρτο.


Επιβεβαιώνει και ο Ρομάνο για Ολυμπιακό και Κάρμο

Την μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέροντας πως απομένουν τα τελικά έγγραφα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Αναφέρεται πως πρόκειται αρχικά για δανεισμό με τον παίκτη να ετοιμάζει... βαλίτσες για να πέρασει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους".