Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (22/01, 20:15) στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Basket League, με τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" να βρίσκονται σε... αμόκ για την αγορά ενός εισιτηρίου.

Πανζουρλισμός για τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Οι "πράσινοι" που φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Basket League και θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, θα φιλοξενήσουν στο "σπίτι τους" τον "αιώνιο" αντίπαλο τους, Ολυμπιακό ο οποίος ακολουθεί στην δεύτερη θέση.

Φυσικά, ;όπως κάθε φορά σε τέτοιου είδους ντέρμπι, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να "γεμίσουν" τις εξέδρες στο ΟΑΚΑ προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Ενδεικτικό είναι ότι τη στιγμή που άνοιξε online η διάθεση των εισιτηρίων, 10.000 (!) οπαδοί είχαν ήδη συνδεθεί στην πλατφόρμα προκειμένου να κλείσουν το εισιτήριο τους.


View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)



Σημειώνεται ότι έως και τη Δευτέρα (15/01), δικαίωμα στην αγορά εισιτηρίου είχαν μόνο όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin καθώς δικαιούνταν έκπτωση ενώ στη συνέχεια "άνοιξε" η διάθεση για όλους τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" οι οποίοι με τη σειρά τους παραλίγο να... ρίξουν το σύστημα.