Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται μια... ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα έπειτα από πέντε χρόνια στην Τουρκία, αυτή την φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, πως θέλει η μοίρα κάποιες φορές να φέρνει τα πράγματα, με τον ίδιο να έχει έναν προφητικό διάλογο πριν από λίγο καιρό με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδος και επιθετικό του "τριφυλλιού", Φώτη Ιωαννίδη.

Ο προφητικός διάλογος του Μπακασέτα με τον Ιωαννίδη

Στον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας θα βρει στον δρόμο του τον Ιωαννίδη, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδος ενώ οι δυο τους είχαν έναν... προφητικό όπως εξελίχτηκε διάλογο μετά το Ελλάδα - Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος στράικερ των "πράσινων" είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του στο Instagram, με τον Μπακασέτα να του σχολιάζει: "Τι να σου πω και τι να μου πεις", ο Ιωαννίδης πήρε την... σκυτάλη για να του απαντήσει με την σειρά του: "Έχουμε να πούμε και άλλα αδερφέ".



Σαν να ταν... καρμική η συζήτηση οι δυο τους θα αγωνιστούν... παρέα όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να θέλουν να απομένουν τα τυπικά για την επίσημη απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού.