Ο Παναθηναϊκός πυροδοτεί την... βόμβα με τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος έπειτα από πέντε χρόνια στην Τουρκία για λογαριασμό των Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ επιστρέφει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί αυτή την φορά με την πράσινη φανέλα.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας τα βρήκε σε όλα με το "τριφύλλι", με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να του προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο και τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Super League.

Το "χρυσό" deal του Παναθηναϊκό στον Μπακασέτα που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, ο Μπακασέτας συμφώνησε σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια δυόμιση χρόνια ενώ οι "καθαρές" ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ συν υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων σε τίτλους αλλά και παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Ο Παναθηναϊκός με αυτό τον τρόπο κάνει τον Μπακασέτα τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Super League, με το deal να ξεπερνά τα 5,5 εκατ. ευρώ ενώ οι "πράσινοι" ενισχύσουν περισσότερο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να συνθέτει μια... επίθεση φωτιά μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή.