Συνεχίζει να... θριαμβεύει και να "κλέβει" τις εντυπώσεις με τη φανέλα της Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας που έβαλε τη δική του... υπογραφή στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πρωταγωνιστής ο Δουβίκας στην πρόκριση της Θέλτα στους "8" του Κυπέλλου

Ονειρική ήταν η συμμετοχή του Δουβίκα στον αγώνα Κυπέλλου της Θέλτα με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" αφού ο Έλληνας επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές για να επικρατήσει η ομάδα του με 3-1 και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βίγκο άνοιξε λογαριασμό στο ματς με τον Ντε Λα Τότε στο 13ο λεπτό ενώ στο 29' ο Πεπέλου ισοφάρισε 1-1 από την... άσπρη βούλα για τις "νυχτερίδες". Από κει και πέρα... μίλησε ο Δουβίκας, με τον 24χρονο στράικερ να δίνει το προβάδισμα στη Θέλτα στο 18ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι και να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα στο 81ο λεπτό για το τελικό 3-1 που έφερε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.




Δουβίκας, ο Έλληνας με τα περισσότερα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας

Πέρα από την μεγάλη πρόκριση που έφερε στη Θέλτα ο Δουβίκας με τα δυο γκολ που πέτυχε, έχει φτάσει και σ' ένα ακόμη μοναδικό επίτευγμα αφού ο ίδιος αποτελεί τον Έλληνα παίκτη που έχει πανηγυρίσει τα περισσότερα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας και όλα αυτά μόλις στα 24 του χρόνια. Οι Τζιόλης, Καράμπελας, Σιόβας και Γιαννιώτας έχουν σκοράρει από ένα γκολ στην διοργάνωση στο παρελθόν, με τον Δουβίκα να τους ξεπερνά κατά... πολύ αφού με τα δυο χθεσινά του γκολ έφτασε συνολικά τα έξι (!).